Elleebana Lash Lift Training

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 600 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van gemiddeld 10 minuten, geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

De training bestaat uit 2 delen, een theorie- en een praktijkgedeelte.
Tijdens het theoriegedeelte van de wimperlifting cursus leer je wat een wimperlift doet. Daarnaast leer je de officiële producten voor de wimperlift kennen. Maar ook bespreken wij de contra indicaties, de wimperlift proceduren en hoe je een goed intake gesprek hebt met een nieuwe klant.

In 1 dagdeel leer jij alles wat je moet weten om een goede wimperlift uit te voeren.

Na de trainingsdag zul je binnen 2 weken een online theorie examen afronden. Na het goed afronden van dit examen zal je een officieel Elleebana certificaat ontvangen.

Volledige Elleebana Lash Lift cursus €299,- excl. BTW
Omscholingscursus Elleebana Lash Lift €199,- excl. BTW*

Een starterspakket (t.w.v. €199,-) zit bij beide cursussen inbegrepen.
U kunt met dit pakket 15-30 klanten behandelen.

*Werkt u op dit moment met een ander merk en wilt u met Elleebana gaan werken? Dan kunt u kiezen voor een omscholingscursus.
Deze omscholingscursus is alleen mogelijk op vertoning van uw certificaat.

Wilt u de cursus liever in uw eigen salon volgen of met meerdere mensen tegelijkertijd dan kan dat ook.

Cursus op locatie tot 4 pers* € 325,-
Cursus op locatie vanaf 4 pers* € 299,-
Privé cursus op locatie € 349,-

* Prijzen zijn per persoon | Alle prijzen zijn exclusief btw
Bij cursus op locatie word 0,19 per km vergoeding gerekend.