MASTERCLASS ONE BY ONE

Heeft u uw one by one certificaat behaald maar nog steeds het gevoel dat u er nog niet zeker over bent of dat u er nog meer uit kunt halen?
Dan willen wij bij Yannai’s Lashes u naar een beter niveau helpen, we leren u deze dag alle tips en tricks die u nodig heeft om uw resultaten te verbeteren!
U kunt alleen aan deze dag deelnemen op vertoon van uw certificaat.

We zullen deze dag starten met het beantwoorden van uw vragen, omdat bij iedereen de focus ergens anders op ligt is deze training nooit hetzelfde. Nadat we uw vragen hebben doorgenomen zullen we een nieuwe set plaatsen op een model waarbij we kijken waar we uw technieken kunnen verbeteren, hoe u sneller, netter en rechter kunt werken en hoe u uw set nog voller kunt maken.

We zullen op deze dag gaan werken met de producten bij ons uit de salon. Het is wel aan te raden uw eigen pincetten mee te brengen.

Inhoud Masterclass

Theorie
– Lijmgebruik
– Oogstyling
– Hoe creëer je uniformiteit
– Hoe combineer je het werken met verschillende krullen, lengtes & diktes
– Hoe maak je de perfecte foto’s

Praktijk
– Op een eigen meegebracht model zal je een nieuwe set plaatsen waarbij wij je helpen met de punten waar je tegenaan loopt.
Je werkt op deze dag met de producten uit onze salon,

Nadat u de training met goed gevolg heeft afgerond krijgt u niet alleen een officieel certificaat, maar kunt u ook lid worden van onze speciale besloten Facebook groep om hier met ons samen te werken aan nog betere resultaten, uw ervaringen te delen en op de hoogte te blijven van alle tips & tricks op het gebied van wimperextensions!

Kosten
De kosten van deelname aan deze dag bedragen €199,- excl. 21% BTW
U werkt op deze dag met onze producten dus er is geen starterspakket nodig!